7 mensen beroofd door 6 rovers. Buit: Ford Ranger, SRD 10.000, USD 2.000 etc

Recherche Oost houdt Urazo aan voor Beroving. Urazo L. is op vrijdag 23 juni aangehouden door de politie van regio Oost. De man wordt ervan verdacht in vereniging een beroving te hebben gepleegd op de weg naar Lange Tabbetje ter hoogte van km 58.
[quads id=1]
De benadeelden verklaarden tegenover de politie beroofd te zijn geworden door zes manspersonen van creoolse komaf, allen gemaskerd en gewapend met jachtgeweren. De rovers maakten toen buit: een pick up merk Ford Ranger ; een hoeveelheid ruw goud, geldsbedragen srd. 10.000,-; US 2.000; mobiele telefoons en sieraden van zeven slachtoffers.
[quads id=1]
De slachtoffers zijn tijdens de beroving gekneveld. Deze zijn voor medische behandeling verwezen naar een arts. Het voertuig is onbeheerd terug gevonden in het gebied.

Tijdens het onderzoek in deze zaak is Urazo in beeld gebracht en aangehouden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten. Aan de aanhouding van de overige verdachten wordt gewerkt.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.