Verdachte megadrugsvangst, Paulna Curtis, nog voortvluchtig

De verdachten Kelvin M. en Michel S. hebben op de rechtszitting van woensdag ontkend, iets te maken te hebben met de mega drugszaak van 978 kilo op het Jules Sedney Havencomplex in februari dit jaar. Hen wordt verweten dat zij zich schuldig hebben gemaakt aan overtreding van de Wet op verdovende Midden en deelname aan de criminele organisatie.
[quads id=1]
In twee containers werden in de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 februari 2017, tientallen sporttassen gevonden. In de sporttassen werd in totaal 978 kilo cocaïne aangetroffen. De containers zouden worden verscheept naar België en Nederland. Op last van de rechter-commissaris had de afdeling Narcotica Brigade van de politie de descente gehouden.
[quads id=1]
In deze zaak zijn elf verdachten aangehouden en in verzekering gesteld, van wie negen reeds in vrijheid zijn gesteld. De verdachte Paulna Curtis is nog voortvluchtig.
Op 2 augustus zullen vier getuigen gehoord worden in deze zaak.

Gerelateerde berichten:

 

Opsporing – Curtis Paulna

Redactie: 3 vrouwen en 4 mannen opgepakt na grote drugsvangst

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.