Rodrigo hoort eis van 14 jaar voor het dood wurgen van een vrouw

moeder broer Suriname

Officier van justitie, Astrid Niamat, heeft een celstraf van veertien jaar geëist tegen de verdachte Rodrigo S. Hem wordt verweten dat hij tezamen en in vereniging met Barbera G., Nacimento Da Costa van het leven heeft beroofd. Het Openbaar Ministerie acht het feit wettig en overtuigend bewezen. Barbera G. en het slachtoffer woonden samen in dezelfde ruimte in een appartementencomplex.
[quads id=1]
Uit het proces-verbaal van de politie bleek dat er een onaangename geur uit een van de appartementen van het complex kwam. De beheerder beschikte niet over alle sleutels en hij schakelde de politie in. Nadat de deur opengebroken was, werd het ontzielde lichaam van het slachtoffer ontdekt.
[quads id=1]
Een getuige had verklaard dat zij in de nachtelijke uren op 17 augustus 2015 gestommel en lawaai hoorde uit het appartement. Een vrouw, Barbera G., die met het slachtoffer inwoonde, beschuldigde haar van diefstal van kleding en andere spullen. Een andere getuige verklaarde dat Barbera G. met een man was vertrokken uit het appartement. Barbera G. heeft bekend het slachtoffer samen met de verdachte Rodrigo S. op 21 augustus 2015, gewurgd te hebben. Zij hield de vrouw onder schot, terwijl Rodrigo S. haar wurgde.

De verdachte verklaarde dat hij niet van plan was om het slachtoffer dood te wurgen. Maar, tijdens het wurgen liet hij haar niet los. Hij was bang dat het slachtoffer het aan anderen zou vertellen. Rodrigo S. bekende dat Barbera G. hem geholpen had om het slachtoffer van het leven te beroven. Op 2 augustus zal deze zaak verder behandeld worden. Advocaat Harold Belfor zal dan pleiten in deze zaak voor zijn cliënt Rodrigo S.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.