Update Opsporing – Kenneth Leendert Riedewald is aangehouden

Update!!

De 25-jarige Kenneth Leendert Riedewald die op last van de procureur- generaal is opgespoord heeft zich op donderdag 6 juli aangemeld bij de politie van het ressort Nieuw Nickerie.
[quads id=1]
De afdeling Onderzoek Personeelszaken (OPZ) is bezig met een onderzoek tegen Kenneth, die politieambtenaar is. Volgens verklaringen van benadeelden heeft deze verdachte een facebookpagina waarop hij zijn diensten aanbiedt als meubelmaker en autohandelaar.

Het vermoeden bestaat dat de verdachte meerdere slachtoffers heeft gemaakt.

De afdeling OPZ roept hierbij benadeelden op om zich te melden op de afdeling voor het doen van aangifte.

De regiocommandant West, commissaris W. Oedith, heeft de verdachte conform instructie van de procureur-generaal in verzekering gesteld. Riedewald wordt overgedragen aan de afdeling OPZ.
Bron: Politie


Opsporing – Leendert Riedewald

Bekijk hieronder het officiële opsporingsbericht van het Korps Politie Suriname. Leendert wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal en verduistering. Maakt u contact met de politie als u weet waar hij zich op het moment begeeft

[quads id=1]


[quads id=1]

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.