Bekendmaking: Weg naar Apoera morgen afgesloten!

Geen enkel voertuig mag vrijdagdagavond, vanaf zes uur, tot en met zaterdagavond hetzelfde tijdstip rijden over de wegstrekking nabij de Mazoniabrug, omdat er herstelwerkzaamheden verricht zullen worden. Er is afkalving geconstateerd bij de brug. Dat staat in een bekendmaking van het districtscommissariaat van Kabalebo.
[quads id=1]
De brug was in mei gesloten voor verkeer boven de vier ton. Er werden toen herstelwerkzaamheden verricht. Slechts personenauto’s mochten er op bepaalde tijden over. Eerder heeft de overheid ook de Tibitibrug aangepakt die op het punt van instorten stond.
[quads id=1]
Districtscommissaris Theresa Cirino van Kabalebo heeft ingaande 23 juni het weggedeelte vanaf de brug bij de Nickerierivier tot aan de Haven van Apoera gesloten voor verkeer met een asdruk boven de vijf ton. Deze wegstrekking verkeert in zeer slechte staat wegens de zware regen en de grote trucks die er over rijden. Hierdoor is de kans groot dat de gemeenschap van Kabalebo geïsoleerd raakt. Door de slechte staat is de kans op ongevallen groot.

Mazoniabrug foto Starnieuws

De weg blijft afgesloten totdat ze hersteld zal zijn. Slechts in bijzondere gevallen zal de districtscommissaris ontheffing verlenen. Ze heeft het besluit genomen om de eerstgenoemde wegstrekking te sluiten na een onderhoud met de bedrijven in het gebied, de politie en de afdeling van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie te Apoera.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.