77-jarige man op vernederende wijze gegijzeld door ondernemer Hemradj

Een 77-jarige man getuigde gisteren in de rechtszaal dat Hemradj S hem had ontvoerd. Hij vindt het vernederend dat hij na zijn ontvoering van al zijn kleding werd ontdaan. Hij vermoedt dat Hemradj S zijn moeder erbij haalde toen hij naakt was.
[quads id=1]
Hem was voorgehouden dat hij in naakte toestand gefilmd zou worden, en het filmpje op Facebook zou worden geplaatst. Dit filmpje zou ook naar zijn vrouw en kinderen worden gezonden. Later mocht hij wel zijn onderbroek aanhebben.

De man vertelde dat hij op 1 februari rond kwart voor tien ‘s avonds op vertrek stond, na het sluiten van zijn zaak. Hij werd toen bij zijn auto tegen het hoofd geslagen. Iemand sloeg hem in de boeien en blinddoekte zijn ogen. In de bak van zijn eigen auto werd hij weggevoerd en daarna in een truck geplaatst.
[quads id=1]
Vervolgens werd hij vervoerd naar een woning. Om zichzelf te troosten sprak hij over een hotel en een hotelkamer waar hij was ondergebracht. In de woning werden zijn handen aan een stoel vastgebonden. Naderhand werd hij in een kist geplaatst. Volgens zijn ontvoerders ging het om een doodskist.

Toen hij in het huis was, sprak iemand tot hem. Hij herkende de stem als die van Hemradj S. Het slachtoffer vertelde dat de verdachte eerder een geleend bedrag van 150.000 euro had betaald. Hij moest nog 360.000 euro ontvangen

Eerdere berichten:

Redactie: 77-jarige vermiste man werd gegijzeld door een 59-jarige

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.