Video – Arrestatie Tiger Woods

De politie heeft de video beelden vrijgegeven van de arrestatie van Tiger Woods.  Hij heeft vorige week enkele uren in de cel door moeten brengen. De Amerikaanse topgolfer is betrapt op rijden onder invloed. (Achteraf bleek dat hij niet onder invloed was van drugs of alcohol. Maar van medicatie)
[quads id=1]
De 41-jarige Woods werd in de vroege uurtjes van de weg geplukt. Dat gebeurde in de buurt van zijn woonplaats Jupiter (Florida), meldt de lokale politie van Palm Beach County.

Hij werd vervolgens aangehouden en in de cel gezet. Daar bracht hij enkele uren door, voor hij rond 11.00 uur ’s ochtends weer naar huis mocht.

In een reactie claimt Woods zelf dat er geen alcohol in het spel was. Zijn vreemde rijgedrag zou veroorzaakt zijn door een onverwachte reactie op medicijnen die door zijn arts waren voorgeschreven.
[quads id=1]
Hij biedt zijn excuses aan aan fans, familie en vrienden. ”Ik had niet door dat de mix van medicatie zo’n sterk effect had.”

De voormalig nummer één van de wereld komt vanwege een operatie aan zijn rug voorlopig niet in actie op de golfbaan. Hij kampt al enkele jaren met problemen aan zijn wervels. Eind vorige maand ging hij voor de vierde keer in zijn loopbaan onder het mes. De verwachting is dat Woods pas over een paar maanden zijn rentree kan maken.

De Amerikaan won in zijn loopbaan liefst veertien keer een major en was 79 keer de beste bij een toernooi op de PGA Tour. Zijn laatste grote zege dateert uit 2013.

Het privéleven van de topgolfer was ook ooit voer voor de roddelpers toen er diverse verhalen naar buiten kwamen over buitenechtelijke avonturen van Woods. In 2010 werd hij vervolgens door zijn ex-vrouw Elin Nordegren aan de kant gezet.

Bekijk hier de volledige video van de arrestatie:

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.