Surinamers – Wie is onderneemster/ juf Rayshree Gajadien?

Onderwijs verzorgen aan kinderen, wat resulteert in een eigen onderneming. Een onderneming waar het kind centraal staat en waar er alle aandacht aan het kind geboden wordt om zich ten volle te ontplooien. Dit allemaal is voor Rayshree Gajadien, van huis uit leerkracht, de spil geweest om een eigen peuterschool te beginnen. Peuterschool Bumba biedt voor de ouders van het kinderrijke Maretraiteproject te Tout Lui Faut een goede optie voor opvang en vroege begeleiding.
[quads id=1]
Bumba is een particuliere school, die op 23 juni 2017 is opgericht met als doel kwalitatief onderwijs en opvang te bieden. ‘Onze missie is om de peuters van 2 tot 4 jaar een veilige, vertrouwde en stimulerende speelomgeving te bieden, waar ze zich op emotioneel, lichamelijk, sociaal en creatief gebied kunnen ontwikkelen zonder dat ze onder druk worden gezet’, zegt oprichtster Gajadien. ‘Alle peuters krijgen een dusdanige begeleiding en de kans zich optimaal te ontwikkelen, zodat overgang naar het basisonderwijs bijdraagt tot een ononderbroken ontwikkelingslijn van 2 tot 12 jaar.’
[quads id=1]
Volgens Gajadien treft ze nu alle voorbereidingen om het nieuwe schooljaar in oktober vlekkeloos te starten. De inschrijvingen starten binnenkort.

Schoolleider Rayshree Gajadien

Contactnummer van Bumba is 8534890. De peuterschool staat aan de Babunnootweg.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.