Overleden – 37-jarige Denis Finisie, meer bekend als Déna

“Zet mij als een zegel op Uw hart, als een zegel op Uw arm; want de liefde is sterk als de dood; de ijver is hard als het graf; haar kolen zijn vurige kolen, vlammen des HEEREN.”

Zeer dankbaar en tevreden over de positieve herinneringen en alle andere dat hij voor ons heeft betekend maken wij diep bedroefd bekend dat op maandag 26 juni 2017 in het Academisch Ziekenhuis van ons is heengegaan, onze innig geliefde zoon, broer, vader, man, neef en oom.

Denis Lotjé Finisie

meer bekend als Déna,
op de leeftijd van 37 jaar.
In het dagelijks leven was hij directeur van Online Construction & Contracting N.V.

De singi neti is op vrijdag 7 juli 2017 om 20.00 uur aan de Faiselweg #16, zijstraat Leliendaalweg te Ephraimszegen.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 8 juli a.s. op de RK Begraafplaats, hoek Welgedacht-A weg en Pad van Wanica, omstreeks16:00, voorafgaand aan een rouwdienst aan de Faiselweg #16 van 13:00-15:00u.  Al daar zal er gelegenheid zijn voor het nemen van afscheid tussen 14:00-15:00.

Op de begraafplaats zal er geen gelegenheid zijn voor het nemen van afscheid.

Wij zullen je heel erg missen!

~De familie~


[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]