Opsporing – 25-jarige Kenneth Leendert Riedewald.

De Procureur- generaal bij het hof van Justitie in Suriname gelast de opsporing van de 25-jarige Kenneth Leendert Riedewald.
[quads id=1]
Kenneth, die politieambtenaar is, wordt ervan verdacht mensen te hebben opgelicht. Volgens verklaringen van benadeelden die aangifte hebben gedaan op de afdeling Onderzoek Personeelszaken (OPZ) van het Korps Politie Suriname, heeft deze verdachte een facebookpagina waarop hij zijn diensten aanbiedt als meubelmaker en autohandelaar.

Voor het vervaardigen van de gevraagde meubelstukken eist Kenneth een deel van het te betalen bedrag. Hij heeft echter nooit de diensten verricht.
[quads id=1]
Kenneth die zich eveneens voordoet als autohandelaar heeft voertuigen via auto verhuurbedrijven gehuurd en deze voertuigen middels valse documenten verkocht aan derden.

Momenteel hebben zeven benadeelden die reeds een voorschot aan Kenneth hebben betaald voor het vervaardigen van meubels aangifte gedaan.

Zeven benadeelden van gekochte voertuigen hebben ook aangifte gedaan. Het vermoeden bestaat dat de verdachte meerdere slachtoffers heeft gemaakt.

De afdeling OPZ roept hierbij benadeelden op om zich te melden op de afdeling voor het doen van aangifte.

Het vermoeden bestaat dat Kenneth Riedewald zich vermomt als vrouw om herkenning te voorkomen.

Eenieder die informatie kan verschaffen over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling OPZ van het Korps Politie Suriname op de telefoonnummers 431450, 492411, 492462, de Centrale Meldkamer op het nummer 115, de gratis tiplijn 179 of het dichtstbijzijnde politiebureau.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.