Video – De NDP viert vandaag 30 jarig bestaan

“De Heer leidt en begeleidt alles dat Hij creëert. Hij voorziet en geeft Kracht ten alle tijden.”

Met deze overtuigende kerngedachte gedenken wij jongeren dat onze politieke partij vandaag haar 30-jarig bestaan mag vieren.
[quads id=1]
We komen van ver en hebben nog decennia te gaan in – en met onze inspirerende partij. Met deze vrolijke gedachte feliciteren de NDP jongeren haar partij met ons 30 jarig bestaan. Nog vele gezonde, succesvolle politieke jaren na deze toegewenst aan alle NDP-ers. Wij blijven streven naar de ontwikkeling die Suriname verdient en zullen onze bijdrage blijven leveren.
[quads id=1]

Bekijk hier een video van de leider van de partij:

Bron; NDP Nationale Democratische Partij
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.