Man beroofd van voertuig tijdens poging tot inbraak

auto Paramaribo

Jose O. (43) is voor een poging van inbraak op dinsdag 20 juni door de politie van Geyersvlijt aangehouden. Deze verdachte probeerde met twee kompanen in te breken in een woning op een adres in het ressort.
[quads id=1]
Zij werden gestoord door de eigenaar die op een bepaald moment met zijn voertuig thuiskwam. Twee van de inbrekers liepen de man des huizes tegemoet en gaven aan dat ze op zoek waren naar een Braziliaanse vrouw. De eigenaar vertrouwde de verdachten niet en stapte uit zijn voertuig. Twee van de inbrekers kozen het hazenpad. De ene te voet, en de andere met het voertuig van de man.
[quads id=1]
De derde verdachte die op de stoep voor de woning zat is aangehouden en overgedragen aan de politieambtenaren. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Jose ingesloten. Aan de opsporing van zijn kompanen wordt gewerkt.

Deze zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo. Het voertuig van de benadeelde is nog niet terecht.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.