Kries Kalipdewsing van Combe Markt trekt zaak tegen makelaar nog niet in.

Combe markt Suriname

Kries Kalipdewsing: “Ik trek de zaak pas in als de makelaar zijn grootvader kan produceren” De eigenaar van Combe Markt, Kries Kalipdewsing, zegt dat hij de zaak tegen de makelaar pas zal intrekken wanneer hij zijn grootvader kan produceren.
[quads id=1]
Kalipdewsing werd vorige week ontvoerd en kort daarna weer in vrijheid gesteld. Deze makelaar heeft de ondernemer op twee verschillende tijdstippen meegenomen naar zijn kantoor te Tout Lui Faut.

Hij hing daarbij een verhaal op dat zijn opa een perceel te koop heeft en dat hij dat stuk land uitsluitend aan Kalipdewsing zal verkopen. De eerste dag is noch de grootvader, noch de vader van de makelaar op het kantoor van de makelaar verschenen.

De afspraak was dat Kalipdewsing wat geld moest meenemen om alvast een voorschot te betalen. Hij is die dag met Euro 20.000 en SRD 30.000 samen met de makelaar vanuit Combe Markt vertrokken richting Tout Lui Faut.
[quads id=1]
Ter plaatse aangekomen waren geen van de afgesproken personen aanwezig. De makelaar hield Kalipdewsing voor dat zijn grootvader om gezondheidsreden niet aanwezig kon zijn.

Op de tweede dag, de dag van de ontvoering en beroving, werd hij wederom gebracht naar het kantoor te Tout Lui Faut. Met alle gevolgen van dien. Klik op onderstaande berichten voor meer informatie.

Gerelateerde berichten:

Eigenaar Combe markt in ademnood tijdens overval

Rovers wilden groot bedrag voor vrijlating Kries van Combe markt

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.