Anne van Leeuwen komt terug naar Suriname. Nu als ambassadeur.

Anne van Leeuwen (55) keert terug naar Paramaribo. Nu als ambassadeur. Van Leeuwen is momenteel consul-generaal in Toronto, Canada. Hij was van 1993-1996 diplomaat in Suriname op de Nederlandse ambassade.
[quads id=1]

Anne van Leeuwen, de nieuwe Nederlandse ambassadeur

Van Leeuwen begon in 1991 zijn diplomatieke carrière in Zuid-Azië. Na zijn periode in Paramaribo diende hij in Jakarta en Ottawa. Daarna was hij werkzaam op het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag. In 2013 werd hij consul-generaal in Toronto.
[quads id=1]
Anne van Leeuwen treedt in augustus aan als opvolger van ambassadeur Ernst Noorman die eind juli Suriname verlaat. Noorman trad in september 2014 aan als ambassadeur.

Vertrekkende ambassadeur Ernst Noorman

Wij van FamilieNieuws wensen hem veel succes toe.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.