30-jarige Vallerie samen met Patrick betrapt op stelen

Vallerie S (30) begaf zich op vrijdag 23 juni naar een supermarkt in het ressort Latour om te winkelen.Zij wist niet dat zij door het personeel scherp in de gaten werd gehouden.
[quads id=1]
Camerabeelden van de winkelzaak lieten zien, dat Vallerie eerder goederen uit de winkel had gestolen. Letterlijk is te zien hoe die jonge vrouw de goederen verstopte in haar tas en onder haar kleding de winkel uitsmokkelde. Ditmaal kwam ze met haar kompaan genaamd Patrick naar de supermarkt.
[quads id=1]
Nadat het personeel Vallerie op heterdaad had betrapt, koos Patrick het hazenpad. De dievegge is aangehouden en overgedragen aan de ingeschakelde politie.

Voorbeeld foto

Vallerie is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten in het vrouwen cellenhuis te Geyersvlijt. De opsporing ter aanhouding van Patrick is ingezet.
Bron: KPS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.