Rovers wilden groot bedrag voor vrijlating Kries van Combe markt

Twee verdachten die zijn aangehouden in de berovingszaak van de eigenaar van Combé Markt ontkennen hiervan iets af te weten. Dit bevestigt de politie. Woensdag werd eigenaar Kries Kalipdewsing beroofd, de rovers maakten hierbij een groot bedrag buit.
[quads id=1]
De redactie verneemt dat Kalipdewsing vanuit Combé Markt vertrok met een kennis die makelaar van beroep is, om de koop van een perceel te bespreken te Taut Lui Faut. Daar aangekomen werd hij beroofd. De ondernemer werd op een gegeven moment overmeesterd door de rovers toen de makelaar even niet in de ruimte was.
[quads id=1]
Het is echter onduidelijk of de makelaar bij de zaak is betrokken. De politie zegt de zaak verder in details te onderzoeken en op een later tijdstip antwoord op deze vraag te geven. De rovers hebben van de zakenman een groot bedrag geëist voordat zij hem hebben vrijgelaten.
Eerdere berichten:

Redactie: Maakt u kennis met zakenman Kries Kalipdewsing

Eigenaar Combe markt in ademnood tijdens overval

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.