Video – Rotterdamse gooit spullen (ex) vriend vanuit het raam op straat

Een Rotterdamse vrouw heeft zondagavond de huisraad van haar ex-vriend uit het raam gegooid. Zij deed dit nadat hij het had uitgemaakt. De politie bevestigt het voorval in de Van Speykstraat waar RTV Rijnmond over bericht.
[quads id=1]
De vrouw gooide van drie hoog een aantal meubelstukken, drie televisies, planten, tafels en schilderijen naar buiten. De ex was op dat moment niet thuis om haar tegen te houden.

Het is volgens de politie onduidelijk of het pand van de vrouw of de man was. Ook kan de politie niet zeggen waarom de man de relatie had verbroken.
[quads id=1]
Agenten hebben de vrouw na haar tirade meegenomen naar het bureau om af te koelen. Volgens buurtbewoners stonden er naderhand nauwelijks meer meubels in het appartement.

De man heeft voor zover bekend geen aangifte tegen zijn ex gedaan. De Van Speykstraat was zondagavond enige tijd afgesloten terwijl vuilnismannen de rotzooi van straat verwijderden.
Bekijk hier de video:

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.