Lichaam van 55-jarige aangespoeld te peperpot

brug Paramaribo

De politie van Meerzorg ontving vrijdagmiddag rond 16.00 uur een bericht betreffende een lijk dat was aangespoeld te plantage Peperpot in de Surinamerivier. Ter plaatse aangekomen, werd de maritieme afdeling ingeschakeld die het ontzielde lichaam uit de rivier heeft geborgen.
[quads id=1]
Het zou kunnen gaan om de 55-jarige M. S. die sinds woensdag 28 juni vermist is. De familie had reeds aangifte ter zake vermissing gedaan op Latour. Op die bewuste dag trof de sterke arm op de top van de Wijdenbosch brug een bromfiets onbeheerd aan.
[quads id=1]
De politie heeft de brommer toen overgebracht naar het bureau en startte met een onderzoek in welk politie ressort er aangifte is gedaan wegens vermissing. Na de vondst van de brommer werd de familie uitgenodigd om de brommer te bezichtigen.

Een familielid herkende deze brommer als te zijn van zijn broer. Hij heeft waarschijnlijk een einde gemaakt aan zijn leven en heeft zijn familie in een onzekere situatie en bovenal met vraagtekens achtergelaten. Het ontzielde lichaam is reeds afgestaan aan de nabestaanden. Meer informatie volgt nog.
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.