Echtpaar Kaoeroeme – Arupa 50 jaar getrouwd

Volgens de akte van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) waren Zepherinus en Neeltje Kaoeroeme – Arupa afgelopen 31 mei precies 50 jaren getrouwd.
[quads id=1]

De ressortleider van Para-Zuid, Eric Sabajo, bracht een bezoek aan het echtpaar om hen namens de Districtscommissaris van Para en de President van de Republiek Suriname te feliciteren en hen een enveloppe en bloemstuk te overhandigen.image
[quads id=1]
Meneer Arupa en mevrouw Kaoeroeme hebben elkaar leren kennen in de stad. Het huwelijksvoltrekking heeft collectief plaats gevonden te Donderskamp. Uit dit huwelijk zijn 2 kinderen geboren (1 dochter en 1 zoon) , 12 kleinkinderen en 9 achterkleinkind. Het geheim achter hun relatie is volgens hen; veel geduld en een goede communicatie.


Bron: Commissariaat Para
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.