Auto in brand te Kasabaholo

Een auto op de hoek van de Langatabikistraat en Kasabaholoweg vloog vrijdagochtend in brand. Bij de brandweer kwam de melding om 02.41 uur binnen.
[quads id=1]
Volgens de brandweervoorlichting rukte de brandweer om 02.43 uur uit, en arriveerde om 02.50 ter plaatse. Het gaat om een grijze personenwagen die op het trottoir stond geparkeerd. Een pompbediende bij het pompstation in de omgeving zag de brandende auto en alarmeerde de brandweer.
[quads id=1]
Toen de brandweer aankwam, stond de auto reeds in lichterlaaie. De brandweerlieden probeerden om uitbreiding van de brand te voorkomen, omdat de wagen dichtbij een huis was geparkeerd.

auto in brand. Foto Suriname vandaag

De oorzaak van de brand is onbekend. Er was wel sprake van een grote schade aan het voertuig als gevolg van de vlammen. De politie was ter plekke voor onderzoek
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.