13-jarig meisje samen 15-jarige jongen vermist (Nederland)

De 15-jarige Mikey Rademaker uit Heerlen en de 13-jarige Christel van den Berg uit Veldhoven zijn sinds een paar dagen vermist. De twee tieners zijn bevriend en de politie vermoedt dan ook dat ze samen zijn. Er is voor beide tieners inmiddels een opsporingsbericht verspreid.
[quads id=1]
Mikey is donderdag van huis gegaan en sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. Hoogstwaarschijnlijk is hij in het gezelschap van zijn vriendin; de eveneens vermiste Christel. Zij vertrok op 29 juni naar haar school in Bladel en is sindsdien niet meer thuisgekomen.
[quads id=1]
Op vrijdag 30 juni 2017 in de ochtend zijn Mikey en Christel gezien op de Markt in Hoensbroek.

Mikey (of Mike) is 1.80 meter en heeft kort donkerblond haar en een plaatjesbeugel waarvan het tweede plaatje ontbreekt. Christel heeft lang steil licht kastanjebruin haar. Zij droeg een lichte broek en een naveltruitje met lipjes erop van Coca-Cola.

Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.