Video – Tennisster Venus Williams betrokken bij dodelijk auto-ongeluk

Venus Williams is eerder deze maand betrokken geweest bij een auto-ongeluk. Een inzittende van de wagen waarmee de tennisster botste, een 78-jarige man, is een aantal dagen later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.
[quads id=1]
De politie van Palm Beach Gardens in Florida bevestigde donderdag in Amerikaanse media, waaronder de New York Times, dat de 37-jarige Williams op 9 juni betrokken was bij het ongeval.
[quads id=1]

Venus Williams heeft voor het eerst zelf gereageerd op het fatale auto-ongeluk. De tennisster zegt “kapot” en “gebroken” te zijn. “Mijn condoleances gaan uit naar de familie en vrienden van Jerome Barson. Zij blijven in mijn gedachten en gebeden”, schrijft Williams op Facebook.

Volgens de politie lag de schuld bij Williams die geen voorrang verleende op een kruising. Ze zou volgens de aanklacht ‘onachtzaam en roekeloos’ hebben gereden.

Familie van de 78-jarige man die omkwam bij het ongeluk heeft vrijdag een aanklacht ingediend tegen Williams. Ze wordt van nalatigheid beticht. De nabestaanden willen een schadevergoeding.

De zus van de zwangere Serena Williams, 23-voudig Grand Slam-kampioene, wordt eind deze week in Londen verwacht voor Wimbledon, dat maandag begint. Venus was vijf keer de beste op het ‘heilige’ gras in Londen, voor het laatst in 2008.
Bekijk hier de video:

Door: ANP/NU.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.