Video – Speler Ramon Leeuwin het ziekenhuis in na aanrijding (Nederland)

Scooterdief rijdt Ramon Leeuwin aan – Zware hersenschudding.  FC Utrecht-verdediger Ramon Leeuwin was slachtoffer van een bizarre aanrijding door een scooter op het eigen trainingscomplex. Hij is relatief goed uit het ongeluk gekomen.
[quads id=1]
Uitgebreide onderzoeken in het UMC hebben geen heel ernstige verwondingen aan het licht gebracht, maar wel een zware hersenschudding, diverse kneuzingen en schaafwonden. Leeuwin mag in de vooravond het ziekenhuis verlaten. Daarmee komt Leeuwin goed weg, want de FC Utrecht-speler kreeg een enorme klap te incasseren, toen een 19-jarige man op een gestolen scooter met een rotvaart over het pad op trainingscomplex Zoudenbalch reed en daarbij Leeuwin niet wist te ontwijken.
[quads id=1]
De scooterbestuurder ging na de aanrijding op de vlucht en werd na een klopjacht door spelers van FC Utrecht en bezoekers achterhaald en overgedragen aan de toegesnelde politie. De man is aangehouden, maar eerst voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht, omdat hij ook niet ongeschonden uit de botsing was gekomen.

Door het ongeval mist Leeuwin het trainingskamp van FC Utrecht in Oostenrijk dat zaterdag begint. Hij moet een paar dagen volledige rust houden vanwege zijn hersenschudding.
Bekijk hier de video:

Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.