Mijn keti Koti boodschap: Guilly Koster en Gwendelien Haircrush.nl

Wij vieren vandaag Keti Koti. De Surinaamse Bevrijdingsdag heeft wat ogen en haken die besproken moeten worden volgens oa Guilly Koster. Hij geeft een aanzet tot discussie in deze video. Op zijn manier (sorry voor de kracht termen). Wilt u meer zien van Guilly klik dan hier.
[quads id=1]
Kijk en luister. Wat vinden jullie ervan? Moet Nederland sorry zeggen?

Ook Gwendelien van Haircrush.nl deelt ik in deze video niet alleen mijn makeup en outfit  zoals ze dat gewend is maar ook nog even een belangrijk boodschap ten aanzien van Keti Koti en haar kijk erop. Al is ze nog maar 24 jaartjes jong maar haar mening telt ook. Veel kijkplezier
[quads id=1]
Bekijk hier de video:

U kunt haar ook volgen. Klik hier.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.