Ondernemer beroofd van goederen en geld. Waarde: 30.000 euro

Een ondernemer heeft zondag bij de politie in Wanica melding gemaakt van een diefstal. Uit het appartement waar hij logeert, is gestolen. Criminelen maakten een paar gympies, slippers, twee horloges van respectievelijk 13.000 en 20.000 euro en een tas inhoudende 7000 euro en SRD 1200 buit.
[quads id=1]
De ondernemer had de sleutels van het appartement op een bankstel gelegd. Vermoedelijk hebben de dieven de sleutels middels een stok via een openstaand raam naar buiten gehengeld.

Daarmee werd de voordeur opengedaan, waarna zij in het pand gingen. Het vermoeden bestaat dat het strafbare feit is gepleegd tussen 02.00 uur en 06.00 uur.
[quads id=1]
Na de ontdekking van de diefstal schakelde de benadeelde gelijk de politie in. Het is niet bekend wie het strafbare feit heeft gepleegd.

Voorbeeld foto

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.