Anoniem: Ik wil dat hij voor mij kiest!

Ik ben een dame die echt echt verlief is op een zekere Clifton. Hij is ook verliefd op mij. Er is alleen wel 1 nadeel: Hij heeft nog een vriendin en een kind. Maar ik wil toch dat hij voor mijn kiest.
[quads id=1]
Ik hou van hem, al heel lang. Heel lang geleden kwam ik hem tegen en werden we verliefd. Al voordat zij bestond.

Elke dag bij mij

Maar nu wil ik dat hij elke dag bij mij moet zijn. Ik hoop dat zijn vriendin, Charma, dit ook mee leest hoor. Ik wil dat hij haar aan de kant zet en voor mij kiest. Ik weet het ook zeker dat hij het gaat doen. Honderd procent gaat dat gebeuren. Hij heeft haar gekozen om zijn vrouw te zijn. Maar nu wil hij voor mij kiezen. We weten dat ze boos gaat worden. En daarom twijfelt hij nog.  Maar ik wil hem en hij mij ook! Hij zegt het zelf.

Niet loslaten

Ik weet wat jullie gaan zeggen. Maar ik kan hem niet loslaten. Ik ga mijn uiterste best doen om hem zo ver te krijgen dat hij definitief voor mij gaat kiezen.
[quads id=1]
Ik wil dit niet zomaar voorbij laten gaan. Hoe moet ik hiermee omgaan? Ik voel zoveel voor hem. En hij natuurlijk ook voor mij.

Advies

Ik zou het fijn vinden als jullie mij wat advies konden geven. Er zullen veel scheldwoorden komen met ik ben een hoer, dit en dat. Ik zal ze allemaal lezen. Maar die mensen begrijpen mij niet. Ik weet zelf hoe ik ben. Ik ben geen hoer. Dus aub. Bedankt!

Groetjes tot nader orde. Melissa

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Ik moet kiezen tussen twee vrouwen

 

Anoniem: Ik ben verliefd en ik ga mijn vrouw verlaten

 

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.