5-jarige jongen loopt stiekem de deur uit en verdrinkt (Nederland)

Kleuter (5) glipt huis uit en verdrinkt. Een jongetje uit Vleuten is gisteravond ongezien het huis uit geglipt en verdronken. De ouders vonden het kind rond 22.00 uur in een sloot.
[quads id=1]
Buren hebben geprobeerd het vijfjarige jochie te reanimeren, waarna het zwaargewond naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar is hij overleden.

De ouders waren het kind in de buurt aan het zoeken nadat ze ontdekten dat hij niet meer thuis was. Het is niet bekend hoe lang het kind in het water heeft gelegen. Vermoedelijk is het jongetje, dat autisme heeft, op een andere plek te water geraakt dan waar hij werd gevonden.
[quads id=1]
Als kort na middernacht blijkt dat het jongetje is overleden, is het drama in het huis van zijn gezin niet te bevatten. Er klinkt hartverscheurend gehuil. Een buurtbewoner die het nieuws verneemt , is met stomheid geslagen. ,,Hier zijn geen woorden voor”, stamelt hij.

Er waren vier ambulances en een traumaheli opgeroepen. Ook de brandweer was opgeroepen om assistentie te verlenen.+
Bron: Bron: AD
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.