Rihanna slaat Arabische miljardair aan de haak

Rihanna gespot met Arabische miljardair. Rihanna is op vakantie in Spanje zoenend gespot met de Arabische zakenman Hassan Jameel, zo meldt de website TMZ.
[quads id=1]
Een foto van het stel in het zwembad verscheen woensdag op verschillende websites van de Amerikaanse media. De nieuwe vlam van RiRi is geen arme jongen: het vermogen van de familie Jameel wordt geschat op 1,3 miljard euro.

De uit Saoedie-Arabië afkomstige Jameel is onder andere de officiële importeur en dealer van Toyota in de regio. Ook bezit de familie hun eigen voetbalteam.

De 29-jarige Ubrella-zangeres is alweer een tijdje vrijgezel. Tot 2009 had ze een relatie met Chris Brown en daarna had ze verschillende korte affaires met onder andere Travis Scott en tot oktober met rapper Drake. Voor zijn omgang met Rihanna was Jameel een tijdje aan het daten met model Naomi Campbell.
[quads id=1]
Wil je weten met welke 24 mannen Rihanna nog meer heeft geslapen? Bekijk dan de video:

Bron: RTLNieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.