DNA-lid Asiskumar Gajadien krijgt boete van SRD 500

Ook DNA-lid Asiskumar Gajadien recentelijk op de bon geslingerd. In verband met de protestactie van de laatste dagen waren bepaalde straten omgelegd. Gajadien reed op die bewuste dag over de Lim A Po-straat.
[quads id=1]
Omdat hij een bordje van bestemmingsverkeer op zijn weg zag, reed hij door. Een agente die er stond, vroeg waar hij naar toe moest. Omdat hij naast het gebouw van de RBC Bank moest, gaf hij de agente zulks ook door. Gajadien zegt dat toen hij ter plaatse aankwam, hij evenwel van mening veranderde en is doorgereden. Hij werd toen staande gehouden door dezelfde politieagente. Zij vroeg naar zijn autobescheiden. Gajadien vond dat de agente misbruik maakte van haar macht.
[quads id=1]
Hij deelde de agente dit ook mee. Als antwoord zei de agente dat indien de overtreder ontevreden zou zijn, hij maar naar de rechter moest stappen. Gajadien was op die bewuste dag met een ex-top politiefunctionaris in de auto. Hij heeft op dezelfde dag een brief geschreven naar de procureur-generaal over het gedrag van de agente. Hij kreeg voor deze overtreding een boete opgelegd van SRD 500.

Na overleg met zijn advocaat heeft Gajadien geen zaak aangespannen. Hij heeft naderhand toch de boete betaald. De rechtszaak zou gisteren 27 juni dienen bij de rechter. Om deze zaak kort te houden, heeft Gajadien op advies van zijn raadsman de boete voldaan en de zaak gelaten voor wat het is.

Tegenstribbelende Bouva moest rijbewijs inleveren

 

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.