Anoniem – Ik denk dat ik HIV positief ben. Ik ben bang

Dag lezers. Ben een dame van 30. Ik wil anoniem blijven, dus ik noem mezelf Claudia. Ik vertel mijn verhaal met heel veel verdriet. Ik ben een moeder. Ik heb een meisje van 7 jaar. Ik woon samen met mijn vriend, Ro.

Geen aandacht

[quads id=1]
Ro en ik krijgen elke keer ruzie. Het gaat helemaal niet goed tussen ons. En ik hou heel veel van hem maar door stress en ook door al die ruzies ben ik uitgelopen voor hem. Twee jaar geleden.  Hij weet het niet. Maar hij gaf mij helemaal geen geld. Maar vooral geen aandacht.

Al twee jaar

Ik ben gevallen voor een ander en heb onbeschermde omgang gehad. Dat is fout. Direct daarna begon ik ziek te worden. Dat was gestopt. Maar nu begin ik weer ziek te worden en ik krijg van die gekke dromen ’s nachts. Ik weet zeker dat ik besmet ben geraakt. Ik durf niet te gaan testen. Ik denk dat ik het al twee jaar heb. Sinds ik ben uitgelopen.

Zelfmoord

Ik wil echt zelfmoord plegen. Want hoe moet ik dit mijn ouders zeggen, het zijn lieve mensen. En mijn schoonfamilie. Maar het ergste is mijn vriend.  Ro gaat mij zeker weten vermoorden. Ik bid elke dag tot God en vraag hem om me te vergeven. Ik wil zelfmoord plegen maar dan denk ik weer aan mijn meisje. Ik heb een fout gemaakt. Ik denk elke dag hieraan.

Spijt

[quads id=1]
Ik weet niet wat ik moet doen. Ik heb zo een spijt. Dit alles is vreselijk pijnlijk voor mij. Wie gaat mij nog accepteren in dit leven? Ik ben ook bang om remmers te gebruiken. Hoe moet ik verder, mensen kunnen jullie mij dit vertellen? Alvast bedankt. Claudia

Gerelateerde verhalen:

Is het hebben van HIV een schande?

 

Anoniem: Ik ben bang om te testen. Misschien heb ik HIV

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.