Video – Vrouw krijgt baby in de auto. Man blijft rijden en filmt alles.

Vrouw bevalt in auto terwijl man blijft rijden en filmen. Een Amerikaanse vrouw op weg naar het ziekenhuis voor haar bevalling heeft haar baby in de auto gekregen. Op zich al een opmerkelijke gebeurtenis, maar de vader laat de hele wereld meegenieten van het heftige moment. Dit gebeurde overigens al in 2015.
[quads id=1]
Jonathan Pettijohn had zijn vrouw Lesia van tevoren beloofd de bevalling te filmen. En dus had hij zjin GoPro meegenomen, de compacte camera die je op je voorhoofd vastmaakt zodat je de handen vrij hebt. Tot dat moment hoefde Jonathan niet te wachten, want de twee kwamen in de file terecht.

Onderweg naar het ziekenhuis in de Amerikaanse staat Texas werden de weeën van zijn vrouw zo hevig dat hij de camera vast aanzette. Intussen blijft hij doorrijden want het stel hoopt nog op tijd te zijn. Bij de eerste twee bevallingen was het stel te vroeg in het ziekenhuis en daarom wilden ze het nu anders doen. Heel anders zo blijkt.
[quads id=1]
De GoPro op Jonathans schoot filmt dan een korte bevalling – op de beelden is te zien hoe Lesia in de passagiersstoel gilt dat haar vliezen breken, in paniek raakt en al snel haar broek omlaag moet trekken om de baby aan te pakken. Gelukkig begint het kleintje meteen te huilen. Verrast roept de moeder: ‘een jongetje!’. Net als bij hun twee eerdere kinderen wilden de twee het geslacht vantevoren niet weten.

Inmiddels had Jonathan de auto langs de kant van de weg gezet. ‘High five, baby’, zegt hij tegen zijn vrouw, die alleen slapjes de achterkant van haar bebloede hand opsteekt. Het jongetje heet Josiah. Na twee meisjes zijn de ouders erg blij met een jongetje, maar vooral dat het mannetje gezond ter wereld is gekomen. Met zijn tien pond heeft de moeder een topprestatie geleverd.

Aan de lokale televisiezender KHOU legt Jonathan uit dat hij de auto niet wilde stoppen omdat er geen problemen waren. Zijn GoPro hield hij met één hand vast en liet hij alleen even los om de gordel van zijn vrouw los te maken. De ouders hebben de video op YouTube geplaatst en de beelden zijn binnen een paar dagen al een miljoen keer bekeken.

Bekijk hier de video: Let op: heftige videobeelden.


Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.