Video – Vrouw krijgt baby van 7 kilo (Amerika)

baby Suriname

Cindy Richmond uit South Carolina moest even twee keer kijken toen haar zoon geboren werd. Hij was een weekje te vroeg, maar al zo groot als een peuter.
[quads id=1]
ALLERGROOTSTE BABY
Cindy vond haar buik al behoorlijk groot, maar ze had geen idee dat er een baby in zou zitten met een gewicht twee keer zo hoog als het gemiddelde. Haar zoon Colin Arthur werd met een keizersnee ter wereld gebracht in het Lexington Medical Center, en is de allergrootste baby die daar ooit is geboren.
[quads id=1]
ROMPERTJES TE KLEIN
Ook kwam er een praktisch probleempje bij kijken: de kleding die Cindy en haar man Arthur voor hun zoon hadden gekocht, was allemaal te klein. De enige rompertjes waar hij in past, zijn die voor baby’s van drie tot zes maanden oud.
Bekijk hier de video: