Video – Stichting Diornyschya Belfor opgericht na verdrinking

Afgelopen weekend was er een herdenkingsbijeenkomst voor de vorig jaar overleden Diornyschya Belfor. Ze was pas 10 jaar oud. Hierbij was ook het officiële startsein voor Stichting Diornyschya Belfor.
[quads id=1]
Diornyschya Belfor (Dior, 5 juni 2006 – 19 juli 2016), de naamgever van Stichting Diornyschya Belfor, verloor het leven doordat zij tijdens het buitenspelen verdronk in een meertje vlakbij haar ouderlijk huis.

Jennifer Nijman en Cedric Belfor, de ouders van Dior hebben met behulp van familie en vrienden een stichting in het leven geroepen.

Zij vinden het belangrijk dat de zwemvaardigheid onder kinderen wordt verbeterd en dat elk kind in ieder geval een A-diploma op zak moet hebben. Ook wanneer dit voor ouders financieel gezien niet of nauwelijks haalbaar is.
Daarom zamelen zij geld in, zodat zwemmen voor (Almeerse) kinderen in de basisschoolleeftijd gefinancierd kan worden.
[quads id=1]
Het streven is, om dit jaar nog, 10 kinderen te laten starten met zwemmen. Hiervoor is een bedrag van 5400 euro nodig.

Bekijk hier de video over de oprichting:

Voor meer informatie kunt u onze website bekijken:
Stichting Diornyschya Belfor.nl

5400 euro is er nog nodig om het doel te bereiken. Maar ze hoeven er niet alleen voor te staan. Samen gaan zij het wel redden. Vindt u dit een fantastisch doel en wilt u ook een steentje bijdragen door een donatie doen? Dat kan hier

Na het overlijden van Diornyschya werd er een stille loop gehouden. Bekijk de beelden hier:

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2016/07/21/redactie-verdriet-in-almere-buiten-door-de-dood-van-diornyschya-belfor/

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.