Tegenstribbelende Bouva moest rijbewijs inleveren

De vicevoorzitter van De Nationale Assemblee (DNA), Melvin Bouva, is afgelopen zondag 25 juni volgens de politie nogal tekeer gegaan tegen ambtenaren. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat Bouva op die bewuste dag over de Afobakaweg reed.
[quads id=1]
Op een gegeven moment werd hij door een MSD’er staande gehouden, omdat hij de maximumsnelheid had overschreden. De toegestane snelheid binnen dit gebied is 40 km/uur, terwijl de vicevoorzitter van het parlement met een snelheid van 94 km/uur over de weg raasde.
[quads id=1]
In het belang van het onderzoek heeft de verbalisant, zoals het hoort, de auto-bescheiden van Bouva opgevraagd; hierop ging hij te keer. Ondanks het feit dat hij tegenstribbelde, werd zijn rijbewijs toch ingevorderd.

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de desbetreffende volksvertegenwoordiger. Hij bevestigt het geval en gaf aan dat hij op dat moment in een vergadering zat en niet verder hierop in kon gaan. Met betrekking tot het feit of hij tekeer zou zijn gegaan, heeft hij geen woord gerept.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.