Video – Zwanger en verloofd – Serena Williams & Alexis Ohanian

Een paar maanden geleden maakte Serena Williams nog (per ongeluk) op Snapchat bekend dat ze zwanger is van haar verloofde Alexis Ohanian. In ‘Vanity Fair’ vertelt ze haar bijzondere liefdesverhaal.
[quads id=1]
De beste tennisspeler ter wereld liet haar vriend weten dat ze zwanger was door een zak met zes positieve zwangerschapstests te overhandigen.

Serena Williams is een levende tennislegende. Ze heeft maar liefst 23 grand slam-titels op haar naam staan. In januari maakte ze bekend dat ze zwanger was door een foto te versturen op Snapchat waar duidelijk zichtbaar een buikje op te zien was. Ze verwijderde de foto, maar het nieuws ging al razendsnel de wereld over. De vader van haar baby is oprichter van Reddit, Alexis Ohanian. In Vanity Fair vertelt Serena over haar grote liefde en haar zwangerschap. En daar horen prachtige foto’s van Annie Leibovitz bij.
[quads id=1]
In december vroeg Alexis Serena ten huwelijk op dezelfde plek waar ze elkaar ontmoet hebben. ‘Ik wist dat het ging komen toen ik in het vliegtuig zat’, vertelt ze aan Vanity Fair. Serena is inmiddels meer dan zes maanden zwanger. Maar wie denkt dat ze het na haar zwangerschap rustig aan gaat doen heeft het mis: zelf denkt ze in januari alweer op de tennisbaan te staan.

Wil je weten wie haar baby-dady is? Bekijk de video hieronder:

Bekijk de video van haar love story. En de rest van de naaktfoto en overige foto’s hier.

Bron: LindaNieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.