Anoniem – Ik ben 39 en mijn vriend is 19. We willen graag kinderen.

Ik ben Jessica. Ik ben altijd al een laatbloeier geweest. Met alles. Het duurde heel lang voordat ik mijn eerste vriendje kreeg. Ik was pas 34 jaar. Ik had al eens eerder iemand gehad en die had mij ontmaagd. Maar echt verkering kreeg ik pas toen ik 34 was.
[quads id=1]
Dat was ook meteen heftig. Direct samen wonen en denken aan trouwen en kinderen. Maar voordat het zo ver kwam ging het uit. Hij had een ander.Maar ik heb een nieuwe vriend. Ik ben 39 en hij is 19. We willen graag kinderen.

Hij was 18

Ik woon in Nederland, in Breda. Mijn ouders wonen in Suriname en ik ben altijd 6 weken in Suriname. In december. Afgelopen december kwam ik Carlos tegen. Ik kende hem al, maar niet echt. Hij was 18 jaar en ik was toen nog 38 jaar. Carlos een schoolgaande vrijgezel en een vriend van mijn broertje. Mijn broertje is 31. Hij had ooit iets met de zus van Carlos. En ze zijn vrienden gebleven.

Beste vakantie

Het was de beste vakantie van mijn leven. In het begin deden we veel met zijn allen maar naarmate de vakantie vorderde deden Carlos en ik veel samen. Carlos woont bij zijn moeder en op zijn 19de verjaardag, die toevallig tijdens mijn vakantie viel, heb ik hem uitgenodigd om 4 dagen naar Trinidad te gaan.
[quads id=1]
Mijn verjaardagscadeau voor hem. Het was helemaal niet mijn bedoeling om verliefd te worden maar ik ben zo verliefd geworden op die jongen. Zo erg dat het pijn doet. Ik wist niet dat het bestond om zo gek te zijn op iemand. Het waren fantastische dagen. Maar ik wilde er niet mee verder gaan. Carlos wilde mij niet laten gaan. Ook hij was stapelverliefd op mij. Dus we zijn een relatie aangegaan.

Vakantie liefde

Natuurlijk dacht ik ook in het begin: Ik ben een Nederlandse vrouw. Hij is van Suriname. Hij is 20 jaar jonger. Ik werk en heb veel meer geld dan Carlos. Zal hij mij niet gebruiken? Al deze vragen heb ik mezelf gesteld. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik er gewoon voor wilde gaan. Het zou beginnen als een vakantie liefde. Terwijl ik nog in Suriname was plande ik mijn volgende korte trip voor in maart.

Niemand wist het van ons. Mensen vonden wel dat ik te close was met Carlos, maar ze dachten dat we gewoon matties waren. In maart besloten we het aan onze families te vertellen. Dat was het grootste drama ever. Niemand, maar dan ook niemand was het eens met onze relatie. Daar ben ik heel erg van geschrokken. Ik wist wel dat mensen hun bedenkingen zouden hebben, maar dat het zo erg zou zijn had ik niet gedacht.

Niet meer welkom

De relatie met mijn broer is naar de klippen. Hij wil niets met ons beiden te maken hebben. Hij schaamt zich voor mij. Dat vind ik zo erg. Mijn ouders zijn neutraal maar ze schamen zich ook. Carlos is niet meer welkom bij hen. Ik heb een boos telefoontje gehad van mijn ex schoonzus dat ik strafbaar bezig ben en dat ze mij te schande gaat zetten op social media. Hier ben ik ook van geschrokken. Carlos ook. Wij zijn toch gelukkig samen? Wij doen niemand kwaad.

Ik ben nu in Nederland. Hij wil zo snel mogelijk bij mij zijn en ik ook bij hem. Ik wil trouwen en kinderen krijgen. Mijn vriendinnen in Nederland verklaren mij ook voor gek. Ik twijfel geen moment aan Carlos zijn oprechtheid. Dit voelt gewoon goed aan. En tegelijkertijd ben ik ook voorbereid op het ergste. Met mijn ex ging het ook mis terwijl ik dacht dat we voor altijd samen zouden zijn. Maar ik heb dat ook overleefd.

Verder studeren

Als mensen ons op straat zien samen zou niemand denken dat hij 20 jaar jonger is. Hij ziet er veel ouder uit en ik lijk op iemand van 28. Het enige waar ik aan twijfel is zijn leeftijd om vader te worden. Hoewel hij graag kinderen wil, denk ik dat hij toch te jong is. Hij heeft helemaal geen ervaring. Hij wil nog verder studeren. Wat kan hij ons kind bieden? Wat denken jullie. Ik ben 39, maar ik kan ook niet heel veel jaar wachten. Ik ben nu ready voor een kind, maar moet ik toch wachten?

Dit is het enige waar ik me zorgen om maak, verder wil ik zeggen dat ik echt heel blij ben dat ik op zo een leeftijd toch nog de liefde heb gevonden. Ik kan niet wachten tot hij hier bij mij is. Zijn er meer vrouwen met een jongere vriend? Hoe ervaren jullie het?  Thank you all.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Ik schaam me om te zeggen dat mijn vriend een Afrikaan is.

Anoniem: Mijn vriend is 20 jaar jonger – Suriname

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.