39-jarige Ronald opgesloten op verdenking van aanranding jonge vrouw

buurman Suriname

Ronald P. (39), een bekende geweldenaar is op dinsdag 20 juni door de politie van Rijsdijk ingesloten. Ronald wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan feitelijke aanranding.
[quads id=1]
Een jonge dame deed op dinsdag 6 juni aangifte op het politiebureau. Zij verklaarde dat zij in de avond van maandag 5 juni in haar nachtrust is gestoord.Haar slaapkamerdeur werd opengetrapt door de Ronald, die in de buurt woonachtig is. Hij greep haar vast, maar het gelukte haar een scherp voorwerp te bemachtigen, waarmee ze in zijn richting zwaaide. Hij liet haar los en ze rende weg. Het slachtoffer klaagde van pijn over haar lichaam en is met een visum verwezen naar de huisarts.

De geweldenaar is opgespoord, maar niet aangetroffen. Hij is op 20 juni door de politie in de kraag gevat en overgebracht naar het politiebureau.
[quads id=1]
Uit de administratie blijkt dat Ronald eerder ook voor andere geweldsdelicten was ingesloten. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de geweldenaar gratis loge geboden in het cellenhuis.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.