27-jarige Joey van Riessen overleden

De 27-jarige bromfietser Joey van Riessen kwam op maandag 26 juni na betrokken te zijn geweest bij een verkeersongeval te overlijden. De politie van Leiding kreeg omstreeks 22.00 uur de melding dat een bromfietser met zijn bromfiets in een goot was beland aan de Commissaris Weytingweg. Op de plek aangekomen, bleek Joey door omstanders reeds uit de goot te zijn gehaald.
[quads id=1]
Het personeel aan boord van de ingeschakelde ambulance, gaf te kennen dat Joey geen teken van leven meer vertoonde. De ingeschakelde arts stelde de dood door vermoedelijk verdrinking vast.

Het voorlopig onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de bromfietser over de Commissaris Weythingweg reed. Op een bepaald moment moet hij de controle hebben verloren over de besturing van zijn bromfiets en is daardoor in de goot beland. Daarna verdween hij in de diepte van de pas opgehaalde sloot. Het verder onderzoek is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden.

Foto binnengekomen via Facebook

[quads id=1]
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de bromfietser afgestaan aan de nabestaanden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.