Video – Vrouw raakt verlamd na orgasme (Buitenland)

HIV Suriname

Een paar seconden nadat de Engelse Lucinda Allen (43) haar hoogtepunt behaalde, kreeg ze een enorme hoofdpijn. Nu wil ze andere vrouwen waarschuwen voor de zogenaamde ‘thunderclap’ hoofdpijn.
[quads id=1]
Normaal hebben vrouwen vaak hoofdpijn voor de daad, maar deze kreeg het altijd erna. ‘Ik dacht dat het normaal was en dat ik altijd zou moeten leren leven met hoofdpijn na seks. Mijn neuroloog kwam erachter dat ik een afwijking had in een van de bloedvaten in mijn hersenen’, zegt ze tegen the Mirror.

De fatale bloeding kwam op een zaterdagmorgen. ‘Omdat ik wist dat ik een probleem had met mijn bloedvaten, checkte ik eerst mijn bloeddruk. Het eerste orgasme ging nog goed, maar bij mijn tweede kwam weer die hoofdpijn.’ Er was echter een verschil: de hoofdpijn ging niet weg.
[quads id=1]
Het bleek om een hersenbloeding te gaan. De schade was zo erg dat de dokter haar in een kunstmatige coma hield. Vervolgens sneed hij een deel van de schedel open om de druk op de hersenen voor de vrouw te verlagen.

Bovendien was ze tijdens die coma ook nog eens zwanger. Gelukkig overkwam het kind niets en kwam die gezond ter wereld. Haar lichaamsfunctionaliteit was wel veranderd. Haar linker lichaamshelft was verlamd. Ze hoopt dat er op een dag een stamceltherapie komt, zodat ze weer kan bewegen.

Nu wil ze vooral aandacht vragen voor wat haar is overkomen om anderen ervoor te behoeden. Symptomen zijn pijn in de nek tijdens de omgang. En hoofdpijn na de omgang die uren kan duren. Heeft u daar wel eens last van? Raadpleeg bij twijfel altijd uw huisarts!
Bekijk hier de video:

Geschreven door J. Kraak
Bron: Panorama
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.