Vrouw verliest 3 tanden tijdens gewelddadige overval

politie Suriname

Een familie is in de vroege ochtend van dinsdag 20 juni in haar woning overvallen in het ressort Santo Dorp.
De politie van Santo dorp deed na de melding van de Centrale Meldkamer de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen, werden de slachtoffers en één van de verdachten aangetroffen.
[quads id=1]
Volgens verklaring van de hoofd bewoonster waren zij in diepe rust. Zij werd in haar slaap overvallen door drie gemaskerde en gewapende manspersonen. Onder bedreiging werd ze beroofd van een geldsbedrag in SRD, gouden sieraden en twee mobiele telefoons. Van één van de criminelen incasseerde zij slagen in haar gelaat en verloor drie tanden. Haar zoon schoot haar te hulp. Zij moest medisch worden behandeld. Haar dochter en kleindochter bleven ongedeerd.
[quads id=1]
Het gelukte twee hunner te vluchten. De derde verdachte, de 22-jarige Ernesto A. is door de zoon en omstanders aangehouden. Ernesto liep door de worsteling tijdens zijn aanhouding letsels op en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Na medische behandeling is hij na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Op Ernesto zijn aangetroffen en in beslag genomen drie paar slippers van het merk Adidas, een zwarte muts en een mobiele telefoon.

Aan de opsporing van zijn kompanen wordt gewerkt. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.