Video: Droomhuis gezocht in Suriname

Hadden jullie vorig jaar het TV programma ‘Droomhuis gezocht’ in Suriname gezien? In het programma helpt Sybrand Niessen stellen met hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland. Op basis van hun budget en wensen gaat hij samen met de kandidaten op zoek naar het ideale huis. Naast de huizenjacht is er ook tijd om kennis te maken met de cultuur en gebruiken van het desbetreffende land. Dit keer ging het over Suriname!
[quads id=1]
In 2006 brachten Ria en Henk voor het eerst een bezoek aan Suriname en sindsdien hebben ze het land vele malen bezocht. Henk en Ria willen graag een bijdrage leveren aan de maatschappij in Suriname, daarom zetten zij zich in voor meerdere goede doelen en steunen ze bijzondere projecten. Alle tijd en energie wordt opgeslokt door de goede doelen, daarom hebben ze gewoonweg de tijd niet om op zoek te gaan naar hun droomhuis. Sybrand biedt hen de helpende hand.
[quads id=1]
Ook bezoekt Droomhuis gezocht elke aflevering een Bekende Nederlander. Het programma mag een kijkje nemen in zijn of haar droomhuis in het buitenland. In deze aflevering wordt een bezoek gebracht aan de in Suriname geboren zangeres Denise Jannah. De tweevoudig Edison winnares neemt u, samen met haar tweede moeder, schrijfster Cynthia McLeod mee naar het bijzondere huis van haar goede vriendin Cindy Nuboer.

UITZENDING GEMIST? TERUGKIJKEN KAN HIER
droomh
Bekijk de aflevering hier.

https://www.omroepmax.nl/droomhuisgezocht/uitzending/tv/droomhuis-gezocht-maandag-21-maart-2016/
Bron: Waterkant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.