Video – Blanke vrouw gaat nu als negroïde vrouw door het leven

“Vanaf nu ben ik zwart”. Dat zijn de woorden van Martina Adam, een Duitse vrouw die al een aantal jaren probeert om carrière te maken als glamourmodel.  Ze zegt dat ze een nieuwe identiteit heeft aangenomen: die van een zwarte vrouw. Adam, die bekendstaat onder de naam Martina Big, geeft als reden op dat ze ‘zwarte’ vrouwen prachtig vindt.
[quads id=1]
De vrouw heeft haar nieuwe huidskleur bereikt door middel van pigmentinjecties en een dikke laag make-up. Ook liet ze haar lippen opspuiten en heeft ze een nieuwe coupe met donker nephaar.

Van de week had ze problemen op de luchthaven want ze leek niet op de persoon in haar paspoort. Bekijk hier de video daarover:

Op haar Facebookpagina krijgt ze enorm veel kritiek te slikken van donkere mensen die haar beschuldigen van culturele toe-eigening en fijntjes laten weten dat donkere mensen er niet voor kunnen kiezen om hun huidskleur te ruilen, al zouden ze dat willen. Ook wordt haar gevraagd of ze een stoornis van de lichaamsbeleving heeft; mensen die daaraan lijden zien hun eigen lichaam anders dan het in werkelijkheid is.
[quads id=1]
“Stop met mijn ras te gebruiken als een schoonheidsexperiment”, schrijft één vrouw onder een foto van Big in een Afrikaans aandoende jurk. Big laat het van zich afglijden: ze is dolblij met haar nieuwe look.

Bekijk hier nog een kritische reactie:

Big (28) werd bekend met haar borsten, volgens The Daily Mail de grootste van Europa. De cupmaat van de voormalige stewardess is 32S. Onlangs reisde ze naar de Verenigde Staten, omdat ze graag billen wilde die beter bij haar borsten passen. Een paar jaar geleden onderging ze liposuctie, maar daar heeft ze nu spijt van.

In het televisieprogramma ‘Botched’, te zien op de zender E!, vroeg ze dokters of die haar enorme bilimplantaten wilden geven. De plastisch chirurgen weigerden, omdat de implantaten makkelijk zouden kunnen scheuren op het moment dat Big erop zou gaan zitten.

Big is bezig met haar transformatie sinds 2012, sinds haar vriend Michael – een voormalige piloot – haar aanmoedigde om modellenwerk te gaan doen. Haar ideaal was ooit het lijf van Pamela Anderson, maar ze heeft nu besloten dat zij niet ‘voluptueus’ genoeg is. Michael heeft aan de Britse krant Metro laten weten dat hij Martina ‘steeds mooier’ vindt worden.

Bekijk hier een video over Miss Martina Big:


Bron: HLN.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.