Overleden – Cecil Koningverander

Na een kort ziekbed is van ons heen gegaan,

Cecil Robbie Koningverander

Ondanks dat hij ‘slechts’ 66 is geworden, kan hij terug kijken op een mooi en geslaagd leven.
Zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen hebben afscheid van hem genomen en zullen hem altijd in gedachte houden. Maar ook bij anderen zal hij worden herinnerd als een lieve, bescheiden man die altijd voor iedereen klaar stond.

Cecil Robbie Koningverander
geboren Paramaribo 12-5-1951
overleden Den haag 23-6-2017

Namens de nabestaanden:
Suzan Koningverander en familie


[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.