Inbreker ‘klopt’ tijdens inbraak (buitenland)

De politie in de Australische stad Melbourne onderzoekt een opvallende inbraak, waarbij de dader zich urenlang heeft vermaakt in het huis van zijn slachtoffers. De inbreker kookte volgens Australische media voor zichzelf, gebruikte een tandenborstel, masturbeerde en speelde op de Playstation.
[quads id=1]
De man drong de woning in buitenwijk Cranbourne North vorige week binnen, terwijl de bewoners van huis waren. Omdat in de omgeving een camera staat, kon de politie vaststellen dat de dader ongeveer vijf uur binnen was. In die periode nam de onbekende twintiger het er naar verluidt goed van. Hij zou zelfs in bad zijn gegaan.
[quads id=1]
De man trok uiteindelijk ook nog kleren aan van een de bewoners van het huis. Daarop vertrok hij met gestolen elektronica. Een politiewoordvoerster spreekt over een erg „vreemde” zaak.

Een kleine opsteker is volgens de krant The Age dat de inbreker nogal wat DNA-sporen achterliet.
Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.