Hoe vertel ik mijn man dat ons kind niet van hem is? Paramaribo

Ik woon in Paramaribo, bij Shane. Hij en ik zijn nu erg gelukkig samen. Samen met ons dochtertje van 7 en baby van 3 maanden. Ik heb hem in Nederland leren kennen en we waren net 2 jaar bij elkaar toen ik zwanger werd.

Ik woon in Paramaribo

Onze relatie was eigenlijk heel slecht en tijdens de zwangerschap is het ook uitgegaan. Het ging echt niet meer vond hij en hij wilde in Suriname wonen. Ik was er kapot van.
[quads id=1]

Hij verhuisde naar Paramaribo

Hij verhuisde meteen terug naar Paramaribo naar zijn moeder. Ik kreeg een miskraam, dat heb ik hem ook gezegd. Ik heb hem in mijn hart altijd de schuld gegeven. Hij was blij dat de baby weg was, hij wilde geen kind van mij. Ik werd al heel snel zwanger van een andere man. Evert. Heel fout maar ik had verdriet. Ik was mijn man kwijt en mijn kind. Deze relatie liep snel op de klippen. Evert maakte het helemaal niets uit. Hij was gewoon een player. Maar ik was zwanger en ik was blij. Evert weet het niet eens. Ik was 29 jaar en dolgelukkig met mijn baby. Ik vertelde mensen dat ik zwanger was van Shane en dat hij in Suriname bleef en wij hier. Ik ben 5 jaar alleen gebleven met mijn dochter Isara toen ik mijn ex weer tegenkwam.
[quads id=1]

Weer zo verliefd

Toen Shane mij met Isara zag, was hij zo blij. Mensen hadden hem al gezegd dat ik geen miskraam had en dat hij een dochtertje had gekregen. En ik was weer zo verliefd op hem en toen ik het geluk in zijn ogen zag kon ik het niet over mijn hart halen om hem te zeggen dat het niet zijn kind was. Isara was ook zo blij met haar ‘vader’ ik heb toen besloten om het zo te laten. Ik besloot ook om alles op te geven in Nederland en met Shane mee te gaan naar Suriname. Waar hij een stabiel en goed leven heeft.

Leef met angst

[quads id=1]

Hij had wel vriendinnetjes maar niet serieus. Al heel snel werd ik weer zwanger. Ons dochtertje werd drie maanden geleden geboren. Shane vergelijkt ze met elkaar ze zijn heel erg anders ze lijken ook helemaal niet op elkaar. Ze zijn wel beiden wit. Soms stelt hij me van die vragen alsof hij iets weet. Ik leef elke dag met angst. Mijn moeder heeft me gezegd dat ik het moet zeggen. Maar ik ben bang

Isara is zo gek op haar vader en hij op haar. Zal zijn liefde voor haar veranderen als hij weet dat het zijn kind niet is? En voor mij? Hij moet weten dat ik echt van hem hou. Ik heb alles in Nederland opgegeven om bij hem te zijn. Isara draagt zelfs zijn naam al. Ik heb mijn baan opgegeven, mijn huis. Ik werk niet hier in Suriname. Maar dat zou wel kunnen. Maar ik wil hier niet blijven als we uit elkaar gaan. Ik ben zo bang.

Haar enige kleinkinderen

[quads id=1]

Shane is mijn leven. Ik ben zo stom geweest. Waarschijnkijk zou hij net zo veel van mij en van Isara hebben gehouden als ik gewoon eerlijk was geweest. Hoe kan ik dit oplossen? Ook zijn moeder gaat een groot probleem vormen. Isara en de baby zijn haar enige kleinkinderen. Maar zij heeft wel eens de opmerking gemaakt dat geen van de kinderen op haar zoon lijkt. Ze zijn van omoe. Beide kinderen zijn inderdaad spierwit. Maar ik ook. En de baby is 100% van Shane. Zijn moeder vergeeft het mij nooit als ze weet dat ik heb gelogen. Vroeger hield ze al niet van mij. Ze zal blij zijn als wij uit elkaar gaan. Shane houdt van zijn moeder. Zij is de voornaamste reden dat hij nu weer in Suriname woont. Een bazige vrouw is het. Maar Shane is haar enige zoon. Dus dat is wel normaal.

Stom geweest

Dus ik wilde aan jullie vragen hoe ik dit kan oplossen? Ik hou echt van Shane. Ik ben niet voor hem uitgelopen. We waren uit elkaar. Ik ben gewoon stom geweest om zo snel met iemand anders te gaan. Maar ik heb geen spijt van mijn dochtertje.

[quads id=1]

Maar ik weet ook zeker dat hij weer bij mij terug is om haar. Zal hij begrijpen waarom ik heb gelogen? Begrijpen jullie het? Ik hoop zo dat iemand mij begrijpt. Ik wil hem niet teleurstellen. Maar dit kan ik onmogelijk geheim voor hem houden. Of wel? Ook Isara moet het weten later. Wat vinden jullie? Ik ben bang. Jullie advies zal mij goed doen. Liefs Priscilla

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Mijn man wil scheiden!

 

Anoniem: Moet ik mijn vrouw vergeven?

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.