Vader van ‘Brielle” bedreigd met de dood

Roël Waterval, vader van de in augustus 2016 geliquideerde Franklin ‘Brielle’ Waterval’, zegt tot twee keer toe telefonisch met de dood bedreigd te zijn. Dit gebeurde enkele dagen nadat hij in de Ware Tijd verklaarde dat hij antwoorden eist van de autoriteiten over wie zijn zoon in koelen bloede vermoord heeft.
[quads id=1]
“Ik kreeg twee anonieme telefoontjes met twee verschillende stemmen. Beide keren is gezegd dat ik liever kan stoppen waarmee ik bezig ben, anders zal hetzelfde wat mijn zoon is overkomen, met mij gebeuren. Ik ben hiervan echt geschrokken en ben bezorgd over mijn veiligheid. Maar ik laat mij niet uit het veld slaan en ben juist gesterkt hierdoor om door te gaan.” Hij is na lang aarzelen van plan om aangifte te doen van de dreigementen.

De vader is ook teleurgesteld geraakt door de vele scheldkanonnades aan zijn adres via sociale media door mensen die menen dat hij op de hoogte moet zijn geweest dat zijn zoon in de onderwereld zat. “Zeggen dat ik hierdoor gekwetst ben is matig uitgedrukt. Een weldenkend mens schrijft dat niet.”
[quads id=1]
Waterval kwam ongeveer een maand terug naar Suriname om opheldering te vragen van de politie over de stand van zaken bij het onderzoek naar de moord op zijn zoon. Het kan er bij hem niet in dat de zaak van zijn zoon, een bekende zakenman die zich zelfs in de hoogste kringen van het land bewoog, in de doofpot lijkt te zullen belanden.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.