Oproep voor de leerkrachten: Woensdag 10.00 uur school verlaten!

valies Suriname

Leden en aspirant-leden van de Alliantie voor Leerkrachten in Suriname(ALS) en de Bond van Leraren(BvL) worden door het bestuur opgeroepen de school volgende week woensdag 10.00 uur te verlaten.
[quads id=1]
Zij zullen door het bestuur geïnformeerd worden over de stand van zaken met betrekking tot het herwaarderingsprogramma en verder te ondernemen stappen.

Voorzitter van de ALS/BvL, Wilgo Valies, liet deze week in de media doorschemeren de werkwijze van de regering niet te appreciëren. Er wordt een vertragingstactiek toegepast, meent hij.
[quads id=1]
Van vicepresident Ashwin Adhin vernam de bond dat zij de knelpunten op papier moet zetten. De bonden willen echter een gesprek met de regering om verder te praten over de knelpunten met betrekking tot de uitvoering van het herwaarderingsprogramma.

Bron: GFC
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.