Politieman Bisoendath voor de rechter verschenen

politie Paramaribo

Politieman Bisoendath P die attributen leverde aan zijn twee kompanen Shaam G en Kirankoemar R, verscheen gisteren voor de rechter. Het trio ontkent schuldig te zijn aan de tenlastelegging.
Deze zaak is gisteren voorgedragen. De verdachten zouden samen op 15 maart USD 4000, SRD 6000, sieraden, polshorloge, een vuistvuurwapen en patronen hebben weggenomen van een ander. Het slachtoffer werd onder bedreiging van een wapen gesommeerd zijn handen omhoog te houden. Zijn handen werden daarna op de rug geboeid en hij werd onder schot gehouden. Hem werd dreigend gevraagd naar cocaïne, maar uiteindelijk werden geld en goederen buitgemaakt.

De verdachten zouden op 16 maart betrokkenheid hebben gehad bij een geval waarbij een schaderapport valselijk werd opgemaakt. Zij gaven op dat er een aanrijding plaatsvond op de hoek van de Pandit Paltan Tewarie- en Martin Luther Kingweg. In het schaderapport werd ook vermeld wie de veroorzaker van de aanrijding was en werd een fictief adres geplaatst.
Daarna zou op 17 maart zijn getracht van een verzekeringsmaatschappij SRD 3500 af te troggelen. In de dagvaarding is voorts opgenomen dat zij samen op 21 maart een beroving hebben gepleegd.

Toen zijn SRD 11000, een zaktelefoon, een simkaart en pak sigaretten buitgemaakt. Het slachtoffer werd onder schot gehouden en zijn broekzakken zijn doorzocht.

Gerelateerde berichten:

Redactie: 2 overvallen gepleegd met geweer van 39-jarige Radjen

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.