Vrijgezellige Kenny B. is klaar voor de liefde

Zanger Kenny B maakt inmiddels weer tijd vrij voor de liefde. De Surinaamse muzikant wil binnenkort weer verliefd worden. “Ik hoop dat het snel komt”, vertelt de 56-jarige zanger aan Shownieuws.
Kenneth Bron, zoals hij eigenlijk heet, had het de afgelopen tijd te druk. “Maar eigenlijk heeft iedereen het zogenaamd druk. De conducteur heeft het druk, de president ook. Daarom moet je je tijd iets beter inplannen. Dat doe ik nu ook.”

Mede door de grote zomerhit Parijs veranderde het leven van de muzikant. “Mijn leven is van tien naar honderdtien gegaan: Ik ren van interview naar radiostudio naar tv-opname naar studio naar optreden.Kenny B en Tekisha Abel

Het gaat maar door. Ik hou van chillen op een terras in de zon, maar ook dat komt er nu niet meer van”, liet hij in een eerder interview weten aan Viva.

Bekijk hier de video waarin Kenny B. erover vertelt.
Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.