Anoniem binnengekomen vraag: De dokter ziet mijn baby niet

zwanger vrouw

Lieve mensen. Ik zit momenteel met een heel groot probleem. Ik ben Chantal en ik ben zwanger. Maar ik ben zo onzeker over mijn zwangerschap. Ik vraag me nu gewoon af of ik wel zwanger ben. De dokter ziet namelijk mijn baby niet.In de verwachting

Ik ben in de verwachting maar de dokter ziet dat kind niet. Ik draag de baby in mijn rug zeggen ze.  Ik ga regelmatig naar de masseur. Ze zegt ook dat ik zwanger ben. Ik voel die schopjes wel en me borsten zitten vol melk. Ik heb zoveel echo’s gemaakt en niks wijst op een baby. Mijn masseur zegt dat ik 7 maanden en 2 weken ben. Dus bijna 8 maanden.  Over 2 weken moet ik weer een ander echo gaan maken. Mijn buik is dik, mijn menstruatie blijft uit. Al komt het heel soms wel. Maar mijn zwangerschapstest is negatief.

Na 7 maanden

Er wordt gezegd dat er veel mensen zijn met dit soort problemen. Daarom wil ik het hier vragen. Kan het zijn dat de dokter je baby pas na 7 maanden op de echo kan zien?  Ik zou graag van jullie willen weten of jullie dit ook hebben meegemaakt.

Advies

Het zit mij vreselijk dwars. Want ik weet gewoon zeker dat ik wel zwanger ben. Ik heb wat advies nodig. Ik ben verdrietig ik weet niet wat ik moet doen, willen jullie alstublieft niet boos worden omdat ik deze vraag heb gesteld?
Groetjes van Chantal

Gerelateerde verhalen:

Happy Family: “En toen was ik ineens mama van een tweeling.”

 

Anoniem: Ik denk niet dat de baby van mij is

 

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.